Saavutettavuusseloste

 

Anne Keränen
  • Dosentti, KTT
  • Vastuullinen johtaminen ja sosiaalinen kestävyys liiketoiminnassa
  • Yrittäjyyskoulutuksen vastuuhenkilö
  • Puh: 0294 482 879
  • Sähköpostiosoite: anne.keranen[at]oulu.fi

Anne Keränen on liiketoiminnan vastuullisen johtamisen ja sosiaalisen kestävyyden dosentti

Anne Keränen on syntynyt Sallassa ja valmistunut Oulun kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi vuonna 1994, pääaineena laskentatoimi. Vuosina 1995- 2011  hän työskenteli henkilöstöjohtamisen asiantuntijana ja päällikkönä  kahdessa eri kansainvälisessä teknologiayrityksessä, Polar Electrossa ja Elektrobitissä.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa Keränen väitteli kauppatieteiden tohtoriksi vuonna 2015, tutkimuskohteenaan vastuullinen johtaminen. Väiteltyään hän on toiminut yliopistotutkijana kauppakorkeakoulussa.

Keränen on vuodesta 2023 liiketoiminnan vastuullisen johtamisen ja sosiaalisen kestävyyden dosentti kauppakorkeakoulussa.

Hän toimii myös yrittäjyyden sivuaineen opintojen vastuuhenkilönä ja on  kauppakorkeakoulun edustaja kansainvälisessä vastuullisen johtamisen Globally Responsible Leadership Initiative (GRLI) -verkostossa. Keränen on  kauppakorkeakoulun tarjoaman liikkeenjohdon koulutuksen johtoryhmän jäsen ja koulutukseen sisältyvän johtamisen opintokokonaisuuden vastuuopettajana.

Keränen on osallistunut useisiin koulutus- ja kehittämishankkeisiin, joiden kohteena on ollut vastuullisuus ja sosiaalinen kestävyys. Hän on tuottamiensa opetusaineistojen ohella julkaissut alaltaan sekä tieteellisiä että muita julkaisuja.