Uusia asiantuntijoita instituuttiin

18.9.2017

Martti Ahtisaari Instituutin syyskausi alkoi useamman uuden asiantuntijan voimin, joskin samalla kaksi kollegaa siirtyi muihin tehtäviin.  Jason ”jääkarhu” Brower, monille tuttu Polar Bear Pitching -tapahtumasta, samoin kuin Sebastian Frey, siirtyivät hyödyntämään Business Kitchen -kokemuksiaan uusissa yhteyksissä.

Marko Juntunen, kauppakorkeakoulun projektitutkija, joka on erikoistunut liiketoiminmalleihin ICT-alan kontekstissa ja väittelee niistä tohtoriksi lokakuussa, aloitti jo kesällä. Hän siirtyi instituuttiin kauppakorkeakoulun Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen yksiköstä. Markolla on vahva liike-elämän tausta ja runsaasti koulutus- ja konsultointikokemusta.

Anastasia Shiverskikh ja Veera Kiurujoki tulivat alkusyksyllä mukaan Business Kitchenin kehittämishankkeeseen. Anastasia on kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta, Veera taas kirjallisuuden maisteri ja luova kirjoittaja. He työskentelevät muun muassa Business Kitchenin Avanto-ideakiihdyttämön ja International Business Corridor -yhteistyön parissa. Business Kitchen Tellus avattiin Linnanmaan kampuksella torstaina 14. syyskuuta.

Sari Perätalo, joka työskenteli Business Kitchen -projektissa, aloitti Yrittäjyyden sivuainekokonaisuuden kehittämistyössä, jota on tehty Anne Keräsen johdolla. Uusi opintokokonaisuus, jota tarjotaan myös avoimen yliopiston kautta, alkoi syyskuun puolivälissä.

Veikko Seppänen
Veikko.Seppanen[at]oulu.fi