Mitä hauskaa voi olla liiketoiminnan kehittämisessä? HURMOS-hankkeen loppuseminaari 14.9.2017

31.7.2017

Mitä hauskaa voi olla liiketoiminnan kehittämisessä? HURMOS-hankkeen loppuseminaari 14.9.2017

Luvassa on kiinnostavia vuorovaikutteisia yritys-tutkija puheenvuoroja liittyen huumorin tarjoamiin mahdollisuuksiin (ja haasteisiin) rakentaa innovatiivista liiketoimintaa huumorin ja leikillisyyden kautta. Seminaari oli maksuton ja kaikille avoin. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Tilaisuudessa Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm (kuvassa yllä) kertoo Varustelekan huumorin aitoudesta, siitä kiinnipitämisestä sekä huumorin eduista kansainvälistymisessä. Lisäksi ohjelmassa on ohjattu verkostoitumistuokio ja mahdollisuus osallistua vuorovaikutteisiin työpajoihin sekä kuulla tarkemmin HURMOS-hankkeen tutkimustuloksista Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun professorin Pia Hurmelinna-Laukkasen ja Oulun ammattikorkeakoulun yliopettajan Taina Vuorelan johdolla.

Työpajatyöskentelyssä FH-professori Dr Thomas Duschlbauer vetää toiminnallista työpajaa ’Guerilla Innovation’ -teemalla ja Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tutkijatohtori Pirkko Siklander ja tohtorikoulutettava Niina Impiö tutustuttavat osallistujat vertaismentorointiin yritysten työkaluna.

Tilaisuuden juontaa stand-up koomikko ja hyvinvointivalmentaja Päivi Kuuva.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.