Laskentatoimen professori Janne Järvinen on vuoden liikkeenjohdon kouluttaja

20.6.2017

Laskentatoimen professori Janne Järvinen on vuoden liikkeenjohdon kouluttaja

Kesäkuun 19. päivänä vietettiin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Martti Ahtisaari Instituutin järjestämän liikkeenjohdon koulutuksen valmistujaisjuhlaa Uudella Seurahuoneella.

Todistukset ja diplomit jaettiin Executive MBA, Master of SafetyTM ja liikkeenjohdon muiden koulutusohjelmien suorittaneille opiskelijoille. Vuodesta 1989 alkaen Oulun yliopistosta on valmistunut yli 400 EMBA-ohjelman suorittanutta.

Tilaisuudessa palkittiin Executive MBA -ohjelman kurssin priimuksena Timo Roininen Fin-Terpuu Oy:stä. Hänen lopputyönsä käsitteli henkilöstöjohtamisen strategista kehittämistä pk-yrityksessä.

Vuoden kouluttajapalkintona luovutettiin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun teräsvati ansiokkaasta opetustyöstä ja panoksesta liikkeenjohdon koulutuksen kehittämisessä laskentatoimen professori Janne Järviselle OyKKK:sta.

Executive MBA on kansainvälisesti tunnustettu liikkeenjohdon koulutusohjelma, joka suoritetaan työn ohessa. Ohjelma rinnastetaan globaalisti käytännönläheiseksi, liike-elämän maisteriohjelmaksi.

Master of SafetyTM on Oulun yliopiston ja Työsuojelupäälliköt ry:n yhteistyössä suunnittelema täydennyskoulutusohjelma, joka on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille. Master of SafetyTM on Työsuojelupäälliköt ry:n omistama tuotemerkki.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!