Saavutettavuusseloste

fTwist – rohkeutta ja resilienssiä bisnekseen

fTwist – rohkeutta ja resilienssiä bisnekseen on Martti Ahtisaari Instituutin ja Oulun Ammattikorkeakoulun uusi yhteistyöhanke. fTwist-hankkeessa edistetään naisten mahdollisuuksia edetä uralla ja vahvistetaan heidän liikkeenjohdollista osaamistaan. Hanke on alkanut 1.8.2023 ja se kestää 31.7.2026 saakka. Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama.

fTwist-hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan neljä monialaista innovatiivista koulutusohjelmaa, jotka muodostavat ohjelmakokonaisuuden. Hankkeessa kehitetään ja toteutetaan koulutusta, työpajoja, kansainvälistä yhteistyötä ja käytetään uusimpia oppimisen työkaluja. Tärkeän osan oppimista muodostaa vertaisoppiminen ja osaamisen jakaminen toisten osallistujien kanssa.

Koulutusohjelmat on tarkoitettu asiantuntija- tai johtajaroolissa oleville sekä yrittäjille tai yrittäjäksi ryhtyville naisille. Lisäksi ohjelmaan voi hakea korkeakoulutetut naiset, jotka etsivät uutta suuntaa uralle tai uraloikkaa tehtävästä toiseen (esimerkiksi työttömänä tai työttömyysuhan alaisille).

Hankkeen seuraava koulutusohjelma Kasvun Kipinä alkaa 22.8.2024. Ohjelmassa opit muotoilemaan tulevaisuuden trendejä ja toimintaympäristön muutoksia huomioivaa kannattavaa liiketoimintaa.  Koulutusohjelma antaa konkreettista oppia mm.:
•    Liiketoimintamahdollisuuksien muotoilusta tuotteeksi/palveluksi kestävä kehitys ja kannattava kasvu huomioiden
•    Muotoiluajattelusta ja konseptoinnista asiakasymmärrys huomioiden
•    Monipuolisten verkostojen merkityksestä kannattavan liiketoiminnan rakentamisessa

Kiinnostuitko ohjelmasta? Lue lisää ja hae ohjelmaan tästä.
Lisätietoa saat myös Martti Ahtisaari Instituutista hankkeen projektipäällikkö Anne Keräseltä anne.keranen(at)oulu.fi