Business Kitchen Linnanmaan avajaiset 14. syyskuuta

5.9.2017

Business Kitchen Linnanmaan avajaiset 14. syyskuuta

Yrittäjyyskeskus Business Kitchen avautuu Oulun yliopistolla Tellus Innovation Arenan yhteyteen torstaina 14.9.2017 klo 14-18.

Business Kitchen on liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisen ja hyödyntämisen avoin toimintaympäristö. Se perustettiin vuonna 2012 Oulun yliopiston Martti Ahtisaari Instituutin, Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun kaupungin aloitteesta. Toiminta siirtyi keskustasta yliopiston Linnamaan ja Oamkin Kotkantien kampuksille talvella 2017. Nyt Tellus Innovation Arenan yhteyteen avautuva Linnanmaan Business Kitchen tarjoaa 400 neliötä opiskelijoiden, tutkijoiden, yritysten ja yrittäjiksi aikovien käyttöön. 

Tule mukaan avajaisiin tutustumaan Business Kitchenin tiloihin ja toimintoihin! Avajaisissa kuullaan muun muassa oululaislähtöistä yrittäjää Elise Pietarilaa, joka on muun ohella pohjoismaiden suurimman YouTube-yhteisötapahtuman TubeConin perustaja.

Avajaisohjelman löydät täältä. Tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta pyydämme ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varautua tarjoiluihin.

Lisätietoja:

Minna Törmälä, Minna.Tormala[at]oulu.fi