Saavutettavuusseloste

 

Timo Koivumäki

Dosentti Timo Koivumäki on  digitaalisen palveluliiketoiminnan yliopistotutkija

Timo Koivumäki on syntynyt Haukiputaalla vuonna 1966, väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi 1999 ja toiminut sitten Oulun yliopiston tietoteollisen liiketoiminnan professorina, tietoverkkoliiketoiminnan tutkimusprofessorina sekä vuodesta 2008 alkaen vuoteen 2016 yliopiston ja VTT:n yhteisenä määräaikaisena professorina ja sen jälkeen Oulun yliopiston professorina 2017-2018 ja yliopistotutkijana vuodesta 2019.

Koivumäki on markkinoinnin dosentti Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa, erikoisalanaan digitaalinen palveluliiketoiminta.

Elektronisen kaupan, kuluttajakäyttäytymisen ja strategisen verkostoitumisen ohella hän on tutkinut yleisemmin taloudellisen toiminnan digitalisoitumisen vaikutuksia globaaleiden markkinoiden kehittymiseen, käyttäjälähtöiseen innovaatioon ja julkisen sektorin rooliin tietoyhteiskunnassa.

Koivumäki on osallistunut tutkijana ja projektipäällikkönä useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimus- ja kehityshankkeisiin, samoin kuin julkaissut ja antanut opetusta omalla alallaan.

Julkaisut