Accessibility report

Hinnat

Executive Education -ohjelmien hinnat

Huom: Hintoihin lisätään alv 24 %.

Executive MBA -ohjelman hinta on 24 000 euroa. Ohjelmaan kuuluu kolme pakollista sisältömoduulia sekä opinnäytetyö. Yhteesä 35 lähiopetuspäivää.

EMBA in Safety Management -ohjelman hinta on 28 600 euroa. Ohjelmaan kuuluu neljä pakollista sisältömoduulia sekä opinnäytetyö. Yhteensä 41 lähiopetuspäivää.

EMBA-ohjelmien laskutus (kun ohjelma aloitetaan syksyllä) jaksottuu kolmelle kalenterivuodelle (25 % ohjelman aloitusvuotena, 50 % seuraavana vuonna ja loput 25 % ohjelman päätösvuotena). Lisäksi on huomioitava matkoihin, majoitukseen ja oppimateriaaleihin liittyvät kulut, joiden osuus on ohjelmissa 0 - 2 000 euroa osallistujan valinnoista riippuen.

Myös moduulikohtainen opiskelu ja hinnoittelu on mahdollista, mikäli haluaa jaksottaa opiskelunsa pidemmälle ajalle kuin kolme vuotta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä ohjelman järjestäjiin ylävalikon yhteystiedot -valinnan kautta.

Master of Safety -ohjelman hinta on 9 000 euroa. Laskutus tapahtuu kahdessa erässä; 1. erä ohjelman aloittamisen yhteydessä ja 2. erä noin ohjelman puolessa välissä.

Hinnat sisältävät opetuksen ja niihin liittyvät jaksotehtävien arvioinnit, esseiden tarkastukset sekä lopputyön ohjauksen ja arvioinnin.

Alumnit (Executive MBA -ohjelman jo suorittaneet) voivat osallistua tietojensa päivittämiseksi seminaareihin hintaan 250 euroa/päivä.

Muita osallistujia otetaan mukaan seminaareihin 450 euroa/päivä, jos seminaariryhmässä on tilaa (=osallistujia on alle 25).