Accessibility report

Mari Halkola

Parasta eMBA:ssa ovat olleet asiansa osaavat loistavat kouluttajat.

Toimin valtakunnallisesti sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla liikekonsulttina ja laatukouluttajana. Päivitän eMBA:ssa erikoisosaamistani ja asiantuntijuuttani.

Parasta eMBA:ssa ovat olleet asiansa osaavat loistavat kouluttajat. Hyvää on ollut myös juuri yrittäjille suunnattu oma osallistujaryhmä. Samankaltaisuus yhdistää ja ryhmän jäsenet ovat kukin osaltaan rikastaneet koulutusta omilla erilaisilla näkemyksillään.

Lyonin jaksolla Ranskassa monikulttuurinen ymmärrys lisääntyi ja kiinnostus kansainväliseen toimintaan lisääntyi entisestään. Yritykseni tarjoaa harjoittelupaikkoja kansainvälisille opiskelijoille ja ehkäpä tästä seuraa vielä muutakin hyötyä yli maamme rajojen.

Suosittelen eMBA -koulutusta kaikille, jotka joutuvat työssään osallistumaan tulosvastuulliseen suunnitteluun, toteutukseen ja tulosten arviointiin. Siis myös yrittäjille, (ei kuitenkaan ehkä aivan vasta-alkajille) niin suurille kuin pienemmillekin organisaatioille.

Itse olen pienyrittäjä, mutta toimin lähes päivittäin konsulttina suuremmille yrityksille, joten eMBA:n tiedollinen anti tulee hyvään tarpeeseen.

Kiitokset hyvälle ja nuorekkaalle koulutusorganisaatiolle kouluttajineen.

Mari Halkola