Saavutettavuusseloste

Tero Lepistö

Hyvä ilmapiiri, hyödyllistä tietoa ja hyviä uusia ystäviä

Olin haaveillut EMBA-tutkinnon suorittamisesta jo yli kymmenen vuotta, toimiessani kansainvälisissä myyntitehtävissä eri tyyppisisissä korkean teknologian firmoissa. Tunnistin, että tekninen koulutukseni ei aivan riittänyt kattamaan tehtävien aiheuttamia vaatimuksia.

Yrittäjänä toimiessani tunne vain vahvistui, ja kun mahdollisuus hakeutua EMBA-koulutukseen tuli, en epäröinyt hetkeäkään. Tiesin, että tulen hyötymään paljon koulutuksesta, mikä osoittautui täysin oikeaksi ajatukseksi opiskelujen edetessä.

Oikeastaan yllätyksenä tuli se, kuinka hyvä ilmapiiri koulutuksen aikana opiskelijoiden ja kouluttajien välillä oli. Erityisesti yrittäjien ryhmässä keskustelu oli niin vilkasta että kouluttaja jäi välillä kuuntelijan rooliin, positiivisessa mielessä. Uskon, että kaikki, jotka koulutukseen lähtevät ja malttavat hieman panostaa asiaan, saavat loppuelämäksi hyödyllistä tietoa, taitoa sekä hyviä uusia ystäviä.

Nyt toimiessani nopeasti kansainvälistyvän innovatiivisen yrityksen vetäjänä minulla on huomattavasti paremmat lähtökohdat menestykseen sekä opitun tiedon näkökulmasta, että vahvistuneen verkoston ansiosta. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta joka minulle suotiin.

Tero Lepistö, tj., Tosibox Oy, EMBA 2015