Saavutettavuusseloste

Talous ja yhteiskunta -foorumi Oulussa 20.4.2022

Tule Martti Ahtisaari Instituutin Talous ja yhteiskunta -foorumiin kuulemaan Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehnin ja muiden asiantuntijoiden näkemyksiä sekä osallistumaan keskusteluun.

Suomea ja Eurooppaa haastavat historiaan jäävät tapahtumat. Miten nämä tapahtumat vaikuttavat talouteemme ja yhteiskuntaamme nyt ja lähivuosina? Millaiset ovat Euroopan ja Suomen talouden ja rahapolitiikan näkymät?

Aika: Keskiviikko 20.4.2022 klo 14.15-16.00 
Osallistujille kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen.
Osallistujia pyydetään saapumaan viimeistään klo 14.00.

Paikka: Oulun yliopiston päärakennus, Saalastinsali, Linnanmaa

Ohjelma:
13.30 alkaen 
Kahvitarjoilu päärakennuksen aulassa

14.15 
Tilaisuuden avaus, dekaani Janne Järvinen, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

Pääpuheenvuoro, Olli Rehn, pääjohtaja, Suomen Pankki

Kommenttipuheenvuoro, Keijo Posio, toimitusjohtaja, Oulun Osuuspankki
Kommenttipuheenvuoro, Reima Loukkola, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Arina
Yleisökeskustelua aiheesta

Tilaisuuden juontaa Sauli Sohlo, Martti Ahtisaari Instituutti

16.00 
Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu 15.4.2022 mennessä tästä

Osallistujamäärä on rajoitettu.

Puhujien esittelyt:

 Olli Rehn on Suomen Pankin pääjohtaja ja johtokunnan puheenjohtaja. Hän on toiminut johtokunnan puheenjohtajana 12.7.2018 alkaen. Pääjohtaja Rehn vastaa rahapolitiikan valmistelusta, kotimaan talouspoliittisesta vaikuttamisesta, ulkoisesta viestinnästä, kansainvälisistä asioista sekä sisäisestä tarkastuksesta. Pääjohtaja Rehn on Euroopan keskuspankin neuvoston jäsen.

 

 

 

 Keijo Posio on toiminut Oulun Osuuspankin toimitusjohtajana vuodesta 2020 lähtien ja toiminut aiemmin pankin johto- ja esimiestehtävissä sekä Pohjolan Osuuspankissa että Oulun Osuuspankissa vuodesta 2000. Keijo Posio toimii samanaikaisesti luottamustehtävissä Oulun kauppakamarissa ja OP Vähittäisasiakkaat Oyj:ssä.

 

 

 Reima Loukkola on toiminut Osuuskauppa Arinan toimitusjohtajana vuodesta 2022 lähtien. Hänen yli 30-vuotinen kokemuksensa koostuu liikkeenjohdon monipuolisista tehtävistä kaikilta osuuskaupan keskeisiltä toimialoilta kuten vähittäiskaupan,  majoitus-, ravintola- ja polttonestekaupan toimialoilta, sekä hallinnosta.