Professori Vesa Puhakka on vuoden liikkeenjohdon kouluttaja

19.6.2018

Kesäkuun 18. päivänä vietettiin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Martti Ahtisaari Instituutin järjestämän liikkeenjohdon koulutuksen valmistujaisjuhlaa Oulun uudella seurahuoneella.

Todistukset ja diplomit jaettiin Executive MBA, Master of SafetyTM ja liikkeenjohdon muista koulutusohjelmista valmistuneille opiskelijoille. Vuodesta 1989 alkaen Oulun yliopistosta on valmistunut yli 400 EMBA-ohjelman suorittanutta.

Tilaisuudessa palkittiin Executive MBA -ohjelman kurssin priimuksena LL Katariina Kilpivaara Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Hänen lopputyönsä käsitteli konsernin yhden yksikön strategiaprosessia.

Vuoden kouluttajapalkintona luovutettiin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun teräsvati ansiokkaasta opetustyöstä ja panoksesta liikkeenjohdon koulutuksen kehittämisessä professori Vesa Puhakalle OyKKK:sta. Hänen alansa on johtaminen ja kansainvälinen liiketoiminta.

Executive MBA on kansainvälisesti tunnustettu liikkeenjohdon koulutusohjelma, joka suoritetaan työn ohessa. Ohjelma rinnastetaan globaalisti käytännönläheiseksi, liike-elämän maisteriohjelmaksi.

Master of SafetyTM on Oulun yliopiston ja Työsuojelupäälliköt ry:n yhteistyössä suunnittelema täydennyskoulutusohjelma, joka on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille. Master of SafetyTM on Työsuojelupäälliköt ry:n omistama tuotemerkki.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!