Saavutettavuusseloste

Liikkeenjohdon koulutus juhlisti Executive MBA ja Master of Safety™ -ohjelmista valmistuneita

Perinteemme mukaan juhannusviikon maanantaina vietettiin Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Martti Ahtisaari Instituutin järjestämän liikkeenjohdon koulutuksen valmistujaisjuhlaa. Tällä kertaa juhlapaikkana oli Oulun Lapland Hotellin Ynninkulma. Todistukset ja diplomit jaettiin juhlallisen illallisen yhteydessä Executive MBA ja Master of Safety™ koulutusohjelmista valmistuneille opiskelijoille samalla muistaen ja juhlistaen myös niitä kurssikavereita, jotka eivät jostain syystä päässeet itse paikalle hakemaan todistuksiaan.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

Executive MBA on kansainvälisesti tunnustettu liikkeenjohdon koulutusohjelma, joka suoritetaan työn ohessa. Ohjelma rinnastetaan globaalisti käytännönläheiseksi, liike-elämän maisteriohjelmaksi. Järjestyksessään 40. Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun EMBA-ohjelma alkaa 8.9.2022.

Master of Safety™ on Oulun yliopiston ja Finnsafe ry:n yhteistyössä suunnittelema täydennyskoulutusohjelma, joka on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille. Ensimmäinen ohjelma toteutettiin vuonna 2009. Aloitamme uuden Master of Safety™ -ohjelman jälleen 22.9.2022.