Icoryn maailmanvalloitus alkaa Singaporesta

Icory (ICory Intelligent Customer-driven Solution for Orthopedic and Pediatric Surgery Care ), Business Finlandin rahoittama projektikonsortio, aloittaa mailmanvalloituksen Singaporesta.

 

Kuusi Icory-yritystä (BuddyHealthCare, Solteq, Near Real, Rehaboo, Trium Health ja Lenovo) yhdessä Oulun yliopiston Martti Ahtisaari Instituutin asiantuntijoiden kanssa suuntaa syyskuussa Suomesta Singaporeen, jossa yrityskonsortion kohteena on ratkaisun ja liiketoiminnan kehittäminen Singaporen sairaala- ja yritysyhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Konsortion tavoitteena on rakentaa potilaslähtöinen, digitaalista kommunikointia, tekoälyä ja robotiikkaa hyödyntävä seuraavan sukupolven ratkaisu ortopediseen leikkaushoitopolkuun. Mukana ovat Suomesta myös VTT, Oulun yliopistollinen sairaala, Helsingin yliopistollinen sairaala, BCB Medical, Ticca Oy, Johnson & Johnson, Tampereen yliopisto sekä Oulun yliopisto.

 

Singapore-yhteistyön tavoitteena on muokata ratkaisu vastaamaan Aasian markkinoiden tarpeita sekä löytää ratkaisua täydentävät toimijat, joiden kanssa voidaan yhdessä suunnata laajemmille Aasian markkinoille.

 

Icory-konsortion Aasian valloitusta ovat tukemassa myös muun muassa Suomen Singaporen suurlähetystö (Riku Mäkelä) ja Business Finland (Maarit Lahtonen) sekä Singaporessa Yong Loo Lin School of Medicine, National University of Singapore (He Hong-Gu).

 

Hanketta vetävät Marja Harjumaa (erikoistutkija, VTT)  ja  Minna Pikkarainen (Connected health -tutkimusprofessori, Oulun yliopisto ja VTT).

 

Lisätietoja:

Marja Harjumaa  Marja.Harjumaa[at]vtt.fi
Minna Pikkarainen Minna.pikkarainen[at]oulu.fi