Saavutettavuusseloste

Henkilövaihdos liikkeenjohdon koulutusohjelmissa

Toistakymmentä vuotta liikkeenjohdon koulutusohjelmissa projektikoordinaattorina ja suunnittelijana toiminut Pirjo Jaukkuri suuntaa apurahan siivittämänä uusiin haasteisiin kesällä. ”EMBA-vuosina” Pirjon käsien kautta on kulkenut yli 350 opiskelijaa ja lähes sata kouluttajaa - valtava määrä erilaista osaamista ja asiantuntemusta. 

”Ihan parhautta koordinaattorin työssä ovatkin olleet ihmiset, laaja-alaisesti asioita katsovat kouluttajat ja opiskelijat. Monet teidän kauttanne saamani opit ja viisaudet ovat jääneet mieleeni pysyvästi ja yritän pitää ne seuranani jatkossakin. Oli kunnia tutustua teihin! Kiitos, että avarsitte maailmankatsomustani!”

Kaisa Pihlaja siirtyy liikkeenjohdon koulutuksen suunnittelijan tehtäviin kesäkuussa. Kaisalla on koulutusteknologian pedagogiseen käyttöön erikoistunut koulutus sekä aiempaa työkokemusta suunnittelijan työtehtävistä ja koulutuksen kehittämisestä mm. Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskuksesta. Martti Ahtisaari Instituutin henkilökunta on Kaisalle jo entuudestaan tuttu, sillä hän on työskennellyt kauppakorkeakoulun palveluksessa vuoden 2019 alusta lähtien. Kauppakorkeakoulussa koordinaattorin roolissa Kaisa on mm. opastanut ja auttanut opetushenkilökuntaa erilaisten oppimisympäristöjen käytössä etäopetuksessa sekä hoitanut opiskelijahallinnollisia tehtäviä. 

”Odotan innolla, että pääsen työskentelemään liikkeenjohdon koulutuksen parissa tuttujen kollegojen kanssa, sekä erityisesti sitä, että pääsen tutustumaan nykyisiin ja tuleviin opiskelijoihimme sekä kouluttajiimme. Vaikka digipedagogiikka ja verkko-oppiminen onkin suuri mielenkiinnon kohteeni, toivon, että pääsemme tapaamaan toisiamme myös kasvokkain yliopistokampuksella syyslukukauden alkaessa.” 

Rentouttavaa kesää kaikille! 

Pirjo & Kaisa  

Kuva: Jyrki Mäntylä