Executive Education -ohjelmien hinnat

EMBA-ohjelmien laskutus (kun ohjelma aloitetaan syksyllä) jaksottuu kolmelle kalenterivuodelle (25 % ohjelman aloitusvuotena, 50 % seuraavana vuonna ja loput 25 % ohjelman päätösvuotena). Lisäksi on huomioitava matkoihin, majoitukseen ja oppimateriaaleihin liittyvät kulut, joiden osuus on ohjelmissa 0 - 2 000 euroa osallistujan valinnoista riippuen. Laskutusaikatauluista voidaan myös sopia tapauskohtaisesti. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Executive MBA -ohjelman hinta on 22 000 euroa. Ohjelmaan kuuluu kolme pakollista sisältömoduulia sekä opinnäytetyö. Yhteensä 35 lähiopetuspäivää.

EMBA in Safety Management -ohjelman hinta on 26 200 euroa. Ohjelmaan kuuluu neljä pakollista sisältömoduulia sekä opinnäytetyö. Yhteensä 41 lähiopetuspäivää.

Myös moduulikohtainen opiskelu ja hinnoittelu on mahdollista, mikäli haluaa jaksottaa opiskelunsa pidemmälle ajalle kuin kolme vuotta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä ohjelman järjestäjiin sivun yhteystiedot -valinnan kautta.

Master of Safety -ohjelman hinta on 8 300 euroa. Laskutus tapahtuu kahdessa erässä; 1. erä ohjelman aloittamisen yhteydessä ja 2. erä noin ohjelman puolessa välissä.

Hinnat sisältävät opetuksen ja niihin liittyvät jaksotehtävien arvioinnit, esseiden tarkastukset sekä lopputyön ohjauksen ja arvioinnin.

Alumnit (Executive MBA -ohjelman jo suorittaneet) voivat osallistua tietojensa päivittämiseksi seminaareihin hintaan 250 euroa/päivä.

Muita osallistujia otetaan mukaan seminaareihin 450 euroa/päivä, jos seminaariryhmässä on tilaa (=osallistujia on alle 25).